ljungdesign

Hemsidor som informerar och säljer

Webben har blivit den vanligast platsen man först stöter på och hittar sina nya kunder, mer och mer. Vad skall man ha på sin hemsida och hur mycket utan att det blir för mycket? Det är ju verkligen individuellt men allt går att skruva och förbättra med en hemsida med tiden. Jag uppskattar längre projekt med kontinuerlig uppdateringar. Jag vill tar fram hemsidor till företag som vill synas med en fin grafisk profil. Sidorna blir snabba, snygga och säkra.

Vi börjar med ett möte, fysiskt eller över nätet. Efter det görs en analys och en skiss hur den nya hemsidan kan se ut. Vem som skall göra vad, vem skriver vilka texter, vilka bilder skall användas hur ser tidigare material ut vilka länkar skall vi ha med och så vidare....

Förutom hemsidans innehåll är det sökbarheten som är viktig, det finns fler sätt att gå till väga, beroende vad ekonomin säger.

Några hemsidor jag jobbar med

Uppdraggivare: Hjalmar Bengtsson Raymond VD.

Verksamhet: Säljer och leverera gasol i Stockholms området.

Ide till hemsidan: Hjalmar hade just köpt bolaget och ville göra en ny tändning av bolaget med en ny grafisk profil och logga samat en tydlig hemsida där alla produkter visas och kan beställas via en webshop.

Uppdraggivare: Tomas Ericsson VD på Vemendo

Verksamhet: Utvecklar företags molntjänster.

Ide till hemsidan: På ett illustrativt och enkel sätt förklara Vemendos tjänster och möjligheter.

Uppdraggivare: Susanna Cederquist

Verksamhet: Susanna Cederquist är lärare i botten, med påbyggnad kurser inom specialpedagogik och dyslexi. Hon har sedan 15 år tillbaka arbetat med synsätt på dyslexi.

Om hemsidan: Visa möjligheter och tillgångar med dyslexi på ett nytt sätt.

Uppdraggivare: Bilal el Zein

Verksamhet: Kompositör och musik arrangör

Om hemsidan: Bilal är en stor Arabisk kompositör som flyttat till Sverige och vill komma igång med sin verksamhet i Sverige. Min vän Emil Azar kontakta mig och fråga om jag kunde hjälpa Emils släkting, solklart och samarbetet var igång.

Uppdraggivare: Sofia Immo VD.

Verksamhet: Redovisning som förenklar ditt liv.

Om hemsidan: Sofia ville ta ett helt nytt grepp om sitt redovisningsbolag. Vi starta med ett möte och presentation av vart de ville och vad personalen hade för tankar om framtiden och hur de uppfatta företaget. utifrån det byggde vi en ny logga, ett grafiskt maner och en hemsida.

Uppdraggivare: Emil Azar, VD Nobl consulting

Verksamhet: Försäljningsbolag.

Ide till hemsidan: På ett illustrativt och enkel sätt förklara Nobl´s tjänster och möjligheter att få företag att växa.

Ribbing Styling

Uppdraggivare: Cecillia Ribbing, stylist.

Verksamhet: Cecillia skapa vackra och inspirerande inredningar.

Ide till hemsidan: Skapa en bild av hur man kan göra ett hem vackert, inspirerande och glad! Med mycket luft och ljusa färger för att få mer rumskänsla.